sâmbătă, 9 aprilie 2016
Escalop de porc cu piure de cartofi
Avem nevoie de:
-10 felii cotlet porc
-ulei
- faina
-1 lingura boia de ardei dulce
- 200 ml vin alb
- cimbru uscat
- sare si piper
Cum facem:
Cotletele de porc se bat usor cu ciocanul pentru snitel.
Se trec prin faina apoi se prajesc pe ambele parti, pana devin aurii.
Cotletele prajite se scot intr-un bol iar in uleiul ramas adaugam restul de faina . Calim faina cam 1 minut, apoi se adauga vinul, cotletele , boia de ardei dulce , sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba cca 20-25 min, la foc mic. Daca sosul scade prea mult se mai adauga apa sau vin.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!