duminică, 23 august 2015
Ardei umpluti
Avem nevoie de:
- 25 ardei mici
- 500 g carne tocata amestec
- 1 pumn de orez
- condimente (vegeta sau sare si piper)
- 1 lingurita boia dulce
- 1 ou
- 1 conserva de rosii cubulete
- 2 foi dafin
Smantana pentru servit!
Cum facem:
Umplutura:
-amestecam carnea, cu oul, boiaua, condimentele, orezul, sa fie bine omogenizat
- spalam ardeii, le taiem capacul si scoatem cotorul cu semintele. Umplem ardeii pe rand cu compozitia de carne si ii asezam frumos ca soldatii :) intr-o oala. Punem apa cat sa nu acopere ardeii, punem foile de dafin, rosiile cubulete si dam la foc mic timp de 1 h si 30 minute.
Se servesc dupa preferinte cu smantana!
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!