Avem nevoie de:
Pentru aluat
- 350 g faina
- 1 ou
- 200 g margarina rama (la temperatura camerei)
-2 linguri cacao
- 100 g zahar praf
-1 lingura mare de smantana
-un praf de sare
-zahar vanilat
Pentru umplutura:
-500 g branza dulce de vaca- 4 oua
-200 g zahar
- 4 linguri gris
- 300 g visine
- zahar vanilat
Cum procedam:
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele, pana se formeaza un aluat compact, molcut. Se imparte in 2 bucati. Fiecare bucata se intinde intr-o forma dreptunghiulara.
Intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina, cu ajutorul sucitorului se ridica foaia de aluat si de aseaza, apasandu-se usor sa ia forma de la vas. Aluatul trebuie sa fie atat de mare incat sa se poate inchide, acoperi umplutura.
Pentru umplutura se amesteca branza cu grisul, zaharul si galbenusele, cu zaharul vanilat. In final se adauga cu grija albusele batute.
Se acopera umplutura cu partea de aluat ramasa si se preseaza usor cu mana.
Se coace la 180°C timp de 30 de minute
Se rastoarna din forma si se pudreaza bine cu zahar.
Cum procedam:
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele, pana se formeaza un aluat compact, molcut. Se imparte in 2 bucati. Fiecare bucata se intinde intr-o forma dreptunghiulara.
Intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina, cu ajutorul sucitorului se ridica foaia de aluat si de aseaza, apasandu-se usor sa ia forma de la vas. Aluatul trebuie sa fie atat de mare incat sa se poate inchide, acoperi umplutura.
Pentru umplutura se amesteca branza cu grisul, zaharul si galbenusele, cu zaharul vanilat. In final se adauga cu grija albusele batute.
Se acopera umplutura cu partea de aluat ramasa si se preseaza usor cu mana.
Se coace la 180°C timp de 30 de minute
Se rastoarna din forma si se pudreaza bine cu zahar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!