Avem nevoie pentru blat:
- 350 g faina
- 2 lingurite praf de copt
- 80 g zahar
- 1 ou
- 170 g margarina
- 250 g gem de merisoare
- 185 g zahar
- 70 g margarina
- 3 oua
- 65 g faina
- 750 g branza de vaci
- ½ lingurita scortisoara pudra
Cum procedam:
Adaugati faina si amestecati.
La sfarsit, adaugati branza de vaci si scortisoara si continuati sa amestecati cateva minute.
Turnati cu grija compozitia in forma de tarta si coaceti aprox. 50 min., la 175°C, cu functia de convectie aer fierbinte.
- se poate folosi ce gem doriti d-voastra, dar e de preferabil ceva gem de culoare rosie!
Pofta buna!
Cum procedam:
Amestecam toate ingredientele pentru blat in vasul de mixare, folosind
spiralele pentru framantat. Cand compozitia este omogena, scoateti-o din vas si
formati o bila.
Intindeti aluatul si captusiti cu el peretii si baza unei forme de
tarta.
Puneti gemul de merisoare pe aluatul de pe baza tavii.
Amestecati zaharul si margarina in vasul de mixare folosind telul pana
cand compozitia devine cremoasa. Incorporati ouale, cate unul, si amestecati in
continuare.Adaugati faina si amestecati.
La sfarsit, adaugati branza de vaci si scortisoara si continuati sa amestecati cateva minute.
Turnati cu grija compozitia in forma de tarta si coaceti aprox. 50 min., la 175°C, cu functia de convectie aer fierbinte.
- se poate folosi ce gem doriti d-voastra, dar e de preferabil ceva gem de culoare rosie!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!