-4 oua
-200gr zahar
-400gr faina
-300ml lapte
-180gr unt
-un pliculet praf de copt
-o lingurita bicarbonat
-3-4 linguri cacao
-160g ciocolata amaruie sau cu lapte
- esenta de rom
- 2 plicuri de glazura instant
Cum facem:
Taiem ciocolata bucatele.Topim untul si il lasam la racorit.Intr-un bol amestecam toate ingredientele
uscate:faina, zaharul,cacaoa,praful
de copt,bicarbonatul si
ciocolata. Intr-un alt bol amestecam
ingredientele lichide:laptele,untul,ouale si esenta de rom. Turnam compozitia lichida peste cea uscata
si omogenizam bine. Compozitia rezultata se toarna in
doua forme unse cu
unt. Se coace in cuptorul incins in
prealabil 45-60 min. Cel mai indicat
este sa se faca testul scobitorii. Cand se raceste punem cele 2 plicuri de glazura instant peste chec. Dam putin la frigider sa se intareasca glazura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!