Avem nevoie:
Pentru rulada:
- 7 oua
- 7 lg de zahar
- 7 lg faina
Cum facem: batem bine albusurile cu mixerul pana se intaresc, adaugam galbenusurile, apoi pune faina, omogenizam cu mixerul si turnam toata compozitia intr-o tava mare pe care am unso cu unt si am tapetat-o cu putina faina. Dam la cuptor 30 minute, pana se deprinde putin de margini.
Ne pregatit un prosop umed pe care il intinde, punem rulada calduta pe prosop si rulam cu atentie.
Lasam asa rulata rulada pana se raceste complet, timp in care ne pragatim crema.
Pentru crema avem nevoie de:
- 1 budinca de capsuni
- 300 ml frisca lichida
- 1 plic gelatina granule
- piersica din compot
Cum facem: punem la umflat plicu de gelatina granule in putina apa rece, apoi ne pregatim budinca dupa instructiunile de pe plic si turnam gelatina umflata in budinca si amestecam si o dam la racit.
Dupa ce crema de budinca s-a racit batem frisca din care 5 linguri punem deoparte pentru ornat. Amestecam crema de budinca cu frisca, cu lingura. Intindem rulada incet, punem bucatele de piersica taiata peste crema si rulam inapoi, astfel incat sa nu iasa crema si rulada sa steie perfect.
Ornam rulada cu un strat subtire din frisca, apoi asezam feliute de piersica pe care le-am trecut prin gelatina pentru frucet tort gelle, si cu duiul facem niste modele cum dorim noi!.
Rulada se da la rece, minim 3 ore dupa care se taie felii si se serveste.
Arata foarte apetisant!!!!!!!!
RăspundețiȘtergerearata foarte foarte bine!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
RăspundețiȘtergere