Avem nevoie de:
-felii mai groase de cascaval
- 2 oua
- pesmet
- sare
- faina
- putina apa pentru oua
- ulei pentru prajit
Cum facem:
- taiem cascavalul felii mai gorase. eu am folosit cascaval "del", este potrivit si foarte gustos
- ne batem cele 2 oua in care punem putina sare si putina apa
- ne pregatim pesmetul intr-un bol
-ne pregatim faina in alt bol
Si acum urmeaza etapele:
- incingem ulei din tigaie
- trecem felia de cascala prin ou, apoi faina, apoi iarasi ou si apoi pesmet
- punem repee in tigaie in ulei incins intoarcem pe o parte si cealalta cu o paleta
- servim cu cartofi prajiti sau ce vreti voi!
Se serveste alaturi de cartofi prajiti sau piure.
Mmmm imi poua in gura...
RăspundețiȘtergereSi noua ne place mult cascavalul pane...
O zi buna..
Pupici
Foarte delicios arata...apa in gura
RăspundețiȘtergereDelicios arata... nu am facut niciodata!!..
RăspundețiȘtergereFoarte fain si foarte bun. Alex e innebunit dupa cascaval pane.
RăspundețiȘtergereSi Stefan e inebunit! Merci!
RăspundețiȘtergere