Avem nevoie de:
- 10 felii paine toast
- 10 felii sunca
- cascaval
- 4 oua
- sare, piper
Cum facem:
Iei cate 2 felii de paine toast in care pui cate 2 felii de sunca taiata subtire, apoi pui cascaval pe ici pe colo, pui cealalta felie de paine toast, treci prin ou batut si o frigi pe o parte si pe alta intr-o tigaie cu ulei incins. Te ajuti cu paleta si o furculita pentru a intoarce sandvis-urile.
Desigur, ingredientele pot varia, se pot pune legume, ardei de exemplu.
Asa le vei face pe toate.
Sunt bune si a doua zi reancalzite!
Am repetat reteta dar de data aceasta n-am folosit paine ci doar sunca, cascaval, pesmet, ou, faina:
tare bine arata! insa caloriiiileeeee.....doar sa gust e cam greu......vreau si eu 2 bukti!pupici
RăspundețiȘtergere