Avem nevoie de:
- o punga de paste: melci, spirale (eu am amestecat cous cous cu niste melci)
- 1 cutie de ciuperci
- 1 cutie de fasole rosie
- 1 ceapa
- 500 g bulion (eu am pus pasta de tomate, 4 linguri pasta si restul apa)
- ulei pt calit
- sare, piper
- 1 catel usturoi
- putin patrunjel verde
Cum procedam:
- fierbem paste in papa cu sare. Intotdeuna turnam pastele in apa care deja clocoteste!
- tocam ceapa marunt, am adaugat si ustutoiul
- scurgem de zeama fasolea rosie si ciupercile. Ciupercile le-am tocat marunt
- peste ceapa si usturoiul, se aduga ciupercile si mai calim putin
- apoi adaugam fasolea rosie
- paste fierte 15 minute le trecem printr-un jet de apa rece
- se adauga pasta de tomate, condimentele
- am dizolvat 2 lingurite de faina in putin lapte si am adaugat in sosul care fierbea pe foc, am amestecat pana s-a ingrosat putin.
-adaugam patrunjelul verde tocat
imagini:
Daca dorim putem servi cu carne de pui:
Sau putem rupe carnea de pui si pune in paste:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!