- 1 morcov
-2 catei usturoi
-patrunjel verde
-1 ceapa
Le-am calit putin in ulei dupa care am adauga 2 linguri de pasta de tomate. Am stins cu apa, am completat cu apa.
Mazarea verde a fiert inainte.
ia uitati:
mazarea verde am scos-o din oala in care a fiert pentru a face loc sosului...
am pus la calit putin in ulei:
Am adaugat pasta de tomate:
am mai pus apa:
am pus mazarea fiarta:
am folosit morcovi de aceea mici si dulci. I-am luat la oferta cu cu 2 ron punga
Am pus morcovii si am mai lasat sa fiarba 10 minute
foarte bun:
-apoi am dizolvat 2 lingurite de faina in lapte si am turnat peste. A mai fiert 5 minute
-am facut niste chiftele rapide in timp ce s-a fiert mazarea la inceput:
si gata:
inca una:
felicitari pentru reteta, arata foarte bine!
RăspundețiȘtergerefelicitari...si multumim ca imparti bunatatile cu noi :*
RăspundețiȘtergereSindy, te pup!
RăspundețiȘtergere