Noua acasa ne place s-o papam sub forma de supa si sub forma de salata cruda.
Merge foarte bine la orice fel de fripturi, la orice doriti voi...chiar si asa goala deoarece este bogata in fier si buna la anemie, nu?
Avem nevoie de:
-2 salate verzi proaspete
-sare
-zahar
-ulei de masline
-smantana
-otet
Cum facem:
-spalam salata o rupem frumos, frunza cu frunza, iar frunzele le maruntim (eu asa fac - n-o las intreaga)
-adaugam din cele de mai sus pe rand, dupa gustul nostru
-la zahar, punem 2 lingurite iar smantana 2-3 linguri mari.
imagini:
De cand s-a facut salata verde in gradina,incerc sa fac numai mancaruri la care sa mearga si salata.Si eu si sotul meu suntem ierbivori convinsi :)
RăspundețiȘtergereAsa,cu smantana,nu am incercat niciodata.O voi face maine ca tot am smantana in frigider :)
Smantana este un ingredient surpriza. La fel si simplitatea retetei.
RăspundețiȘtergereO zi minunata iti doresc