Ingrediente:
-faina de malai
-sare
-unt
-smantana
Toate ingredientele le puneti dupa preferinte la cantitati!
Cum procedam:
- punem apa la fiert cu sare
- adaugam untul in apa
- amestecam bine si punem apoi 3 linguri de smantana
- incepem sa punem faina de malai cate putin si amestecam mereu pana se ingroasa putin. Cand se va raci (ca si la gris cu lapte) se va mai ingrosa, asa ca fierbinte trebuie sa fie asa mai moale compozitia!
Se poate servi alaturi de ce doriti voi!
Punem untul in apa:
Punem si smantana apoi punem sarea:
iaca smantana:
Cand totul fierbe incepe sa turnam faina de malai si amestecam:
Se poate manca asa gol sau alaturi de orice fel de carne, ciuperci, tocanite de n-spe feluri sau ce doriti voi:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!