Avem nevoie de:
- 1 conopida
- sare,piper
- maioneza
-3 catei usturoi
Cum facem:
- fierbem conopida in apa cu sare pana intra furculita in ea. Asa facem testul
- ne facem maioneza intre timp. Maioneza si-o face fiecare dupa cum doreste, o cumpara sau o face acasa, e vorba de 4 linguri maioneza la o conopida medie, deci, nu mare.
- zdrobim conopida cu furculita. E deajuns asa, nu trebuie s-o zdrobim cu mixerul.
- adaugam sare si piper dupa gust
- adaugam usturoiul dupa gust. Fara usturoi nu este gustoasa!
La multi ani si un an nou minunat iti doresc
RăspundețiȘtergereVero... mie imi place conopida fosrte mult... multumesc de reteta... nu am mai auzit pana acum de salata aceasta...
RăspundețiȘtergereun premiu - leapsa te asteapta pe pagina mea
RăspundețiȘtergereSi noua ne place salata de conopida. Eu pun si niste smantana si iese si mai cremoasa.
RăspundețiȘtergereMultumesc pt. reteta.Cred ca faci mancaruri gustoase. De aratat arata fff. bine!
RăspundețiȘtergere