- 1 kg pulpa de porc - bucata intreaga
- 1/2 varza rosie
- 150 ml ulei
- 2 linguri orez
- sare, piper
Cum procedam:
Curatati carnea de pielite si tendoane, scurgeti-o de apa. Taiati astfel incat sa obtineti o "foaie" de carne cu grosimea de cca 1cm. Bateti carnea cu ciocanul de snitele pentru a se fragezi si a se mai subtia, apoi presarati-o cu sare si piper. Tocati marunt varza, frecati-o cu sare, dupa care caliti-o in 50 ml ulei, timp de 15 minute, la foc mic. Adaugati sarea, piperul dupa gust si luati tigaia de pe foc.
Fierbeti orezul in apa cu sare 10 minute. Amestecati orezul fiert cu varza calita si intindeti amwestecul pe foaia de carne. Rulati carnea si prindeti-o cu scobitori sau legati-o cu ata alimentara. Eu am prins-o cu bete lungi:)). Puneti rulada astfel formata intr-o tava pe hartia de copt.Ungeti-o cu ulei, presarati-o cu sare piepei si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti rulada la foc incins 60 minute pana se rumeneste bine pe deasupra. Lasati sa se raceasca 15 minute dupa care o taiem felii.
Carnea pregatita de batut:
Am babtut-o:
Varza am tras-o prin razatoare:))
Am calit-o in cratita:
Orezul era fierbinte:
Am pus compozitia pe carne:
Am rulat:
Prins cu bete:
Gata facuta:
Felii:
Arata senzational! Sunt sigura ca e delicioasa.
RăspundețiȘtergeresuper! mmm... arata delicios, felicitari!
RăspundețiȘtergere