-250 g unt
-250 g faina
-50 g branza proaspata de vaci
-100 g telemea de oi
-2 linguri smnatana
-50 g de costita afumata (kaiser)
-2 rosii
-sare
-cascaval ras
Cum procedam:
Freci branza cu untul inmuiat la temperatura camerei, adaugi praful de sare, faina treptat, framantand pana devine un aluat maleabil. Il lasi la rece 30 de minute.
Intre timp, tai costita fasii. Intinzi aluatul in foaie mai groasa pe care o asezi intr-o forma de palcinta (tarta).
Razi telemeaua, o amesteci cu smantana si o torni in forma. Pui deasupra fasii de costita afumata sau kaiser, felii de rosii si introduci totul la cuptor 45 minute
Tai placinta direct in tava si o servesti calda.
Eu am ras putin cascava deasupra
Gata coapta:
Se lasa putin la racit inainte de-a o taia:
Eu am pus in compozitie si o conserva de ciuperci tocate marunt:
imi place blogul tau...
RăspundețiȘtergereNu am facut o astfel de reteta pana acum - adica cu costita, am sa incerc dupa reteta prezentata de tine, suna taaare bine ;)
RăspundețiȘtergerealuatul pare crud....?
RăspundețiȘtergere