Avem nevoie de:
-1 pachet jumate de biscuiti de 450 g
-150 g margarina
-150 g zahar pudra
- 3 linguri cacao
- 1 fiola esenta rom
-400 ml lapte
-2 foi de napolitane
Cum procedam:
Punem laptele in oala impreuna cu margarina, la topit, adaugam zaharul, amestecam bine pana se topeste zaharul apoi punem cacao si incepem si punem biscuiti o parte sfaramati iar cealata jumatate o rupem bucati si asa sa ramana....Amestecam bine, dar trebuie sa ramana bucati patrate de biscuiti intregi. Astefl vor iesi biscuiti ca niste ferastruici, in felii...de aceea nu trebuie sa facem biscuitii pasta.Punem o parte din compozitia fierbinte pe un napolitan si lasam asa 1 minut, incercam cu degetele daca putem rula incet. Napolitanul se va inmoia foarte bine. Incepem si rulam frumos, indoim marginea(sa sa nu raman apoi gaura cand taiem feliile).
Va ies 2 napolitane umplute.Dam la frigider pana a doua zi dupa care taiem felii.
Hello Veronica, Imi place ideea cu
RăspundețiȘtergererulada de biscuiti in foetaj de napolitana! Se taie si frumos...
Felicitari si pentru tot ce prepari tu in general.
XO,Nina
idee super si usor voi face chiar azi
RăspundețiȘtergereFoarte buna si aspectuasa! Am facut si eu aceasta reteta si am fost incantata. Felicitari!
RăspundețiȘtergere