Avem nevoie de:
-250 g nuci
-6 albusuri
-3 linguri faina
-10 linguri zahar
-1 lingurita cu anason pisat
-1 plic zahar vaniliat
-1 lingura de margarina
-100 g ciocolata
Cum procedam:
-250 g nuci
-6 albusuri
-3 linguri faina
-10 linguri zahar
-1 lingurita cu anason pisat
-1 plic zahar vaniliat
-1 lingura de margarina
-100 g ciocolata
Cum procedam:
Baga nucile la cuptor. Dupa ce s-au rumenit, le lasi putin de tot, le treci prin tocator.
Bate albusurile, apoi adauga zaharul.Dupa ce s-a incorporat, toarna faina continuand sa amesteci usor, cu o lingura de lemn, zaharul vanilat, anasonul, nucile acinate si margarina.
Unge o tava cu margarina, tapeteaz-o cu faina si pune compozitia cu lingura.
Se coc 30 minute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!