Am facut pentru servici un tort cu ceva jeleuri.Am cumparat 2 pungute de jeleu din Ungaria, la noi nu am gasit...
Am pozat cateva etape tot si la sfarist ....nu am pozat tortul final, adica aranjat, bibilit, in frisca cu trandafirasi albi...dar vor mai fi ele astfel de torturi cu siguranta!
La jeleu e simplu: il preparam asa cum scrie pe plic, il punem apoi la racit, in frigider, apoi il facem bucati si-l punem direct pe crema diplomat: un strat subtire de crema, apoi jeleuri si tot asa.
Am pozat cateva etape tot si la sfarist ....nu am pozat tortul final, adica aranjat, bibilit, in frisca cu trandafirasi albi...dar vor mai fi ele astfel de torturi cu siguranta!
La jeleu e simplu: il preparam asa cum scrie pe plic, il punem apoi la racit, in frigider, apoi il facem bucati si-l punem direct pe crema diplomat: un strat subtire de crema, apoi jeleuri si tot asa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!