Avem nevoie de:
Pentru blat:
-se face un blat simplu din 6 oua, 6 lg zahar,6 lg faina, 1 lg ulei, 2 lg de apa rece
Crema:
-3 ciocolati milka cu capsuni
-300 ml frisca lichida
Cum procedam:
-blatul copt il taiem in 2
-facem crema ganache:punem pe foc frisca cu bucatelele de cicolata si amestecam pana se topeste ciocolata.Apoi dam la frigiser pana se intareste.Dupa ce crema s-a intarit o batem cu mixerul ca pe o frisca normala.Umplem blatul.Ungem si deasupra cu putina crema si ornam cu "chestii" din ciocolata.Prajitura se lasa la frigier cam 4 ore dupa care se taie.
Foarte gustos si usor!
Buna dimineata.
RăspundețiȘtergereEu fac o crema cu ciocolata topita la bain marin amestecata apoi cu frisca.Am sa incerc si propunerea ta.Sint convinsa ca e excelenta !
Cristina
ce bine arata prajiturica, rapida si interesanta!
RăspundețiȘtergere