-reteta am luat-o de la Lily
INGREDIENTE:
-500 gr faina
-25 gr drojdie proaspata
-350 ml apa calduta
-ulei pt prajit
-sare
Maiaua:
100 ml apa calduta, drojdia si 1 lingura faina se amesteca bine si se lasa sa creasca (15min). Se adauga apoi peste faina,sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul(10 min.)
Cum procedam:
Se lasa la dospit 20 min, intr-un loc caldut.
Se formeaza 10 bile de aluat si se aseaza pe o suprafat unsa cu ulei
Bilele se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti, in ulei incins.
Am umplut cu branza rasa de vaca.
Se pot servi cu ce doriti.
INGREDIENTE:
-500 gr faina
-25 gr drojdie proaspata
-350 ml apa calduta
-ulei pt prajit
-sare
Maiaua:
100 ml apa calduta, drojdia si 1 lingura faina se amesteca bine si se lasa sa creasca (15min). Se adauga apoi peste faina,sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul(10 min.)
Cum procedam:
Se lasa la dospit 20 min, intr-un loc caldut.
Se formeaza 10 bile de aluat si se aseaza pe o suprafat unsa cu ulei
Bilele se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti, in ulei incins.
Am umplut cu branza rasa de vaca.
Se pot servi cu ce doriti.
multumesc pt reteta sant foarte buni
RăspundețiȘtergere