Ingrediente:
-60 g unt inmuiat
-175 g zahar pudra
-2 oua
-40 g (4 linguri de faina cu agent de crestere)
-coaja rasa si sucul de la 2 lamai
-310 ml lapte
-2 linguri de ciocalata pentru ornat
Eu am pus in loc de lamaie 2 plicuri de finesse pudra de portocale de la dr.otker
Cum procedam:
Batem untul,zaharu, galbenusurile pana se obtine un amestec consistent si cremos. Adaugam faina si sucul de lamaie sau fineese de portocale, apoi ciocolata amestecand cu o paleta din plastic. Turnam incet laptele. Batem albusurile pana se intaresc si amestecam cu suc de lamaie. Adaugam in cuva. Introducem cuva in aparat si inchidem aparatul. Apasam pe butonul Menu pentru programul 9 Cuptor si apasam pe start/Stop. Servim budinca calda sau rece cu inghetata crema si/sau de vanilie. Cantitatea obtinuta este de 5 portii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!