Blatul este facut din vanilie, din 8 oua, taiat pe 3 nivele. Este umplut cu crema de cacao. Ornat cu frisca, frisca colorata, bombonele fondante de fructe. Deasupra am pus trandafiri facuti din crema de cacao.
Crema de cacao o fac asa:
-4 oua
-500 ml lapte
-250 g zahar
-150 g cacao
-1 lingura faina
-250 g unt/margarina rama
-Se bat inainte cu mixerul ouale intrebi cu zaharul si faina. Se pun pe foc,se amesteca pana se ingroasa.Apoi se adauga cacao. Se lasa la racit. Crema racita se amesteca cu un pachet de unt sau margarina rama.Crema si untul trebuie sa aibe aceeasi temperatura.Se dauaga lingura dupa lingura de crema in unt. Untul in frecam putin inante, margarina rama nu mai e necesar. Se umplu blaturile.
Paste Fericit
RăspundețiȘtergereun weekend minunat iti doresc
James, multumesc. La fel iti doresc si tie!
RăspundețiȘtergere