Aluat:
-1lingura patrunjel verde tocat
-1ou
-125g unt
-250g faina
-1lingurita (rasa) sare
Deasupra:
-1ceapa mare
-50g bacon
-250g ciuperci
-250g carne tocata
-200ml smantana
-2oua
-sare,piper
-50-70g cascaval
-se amesteca ingredientele de aluat intr-un bol rezultand un alaut pe care il intindem in tava de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina.
-punem apoi carne tocata calita cu ceapa si ciuperci + condimente
-urmeaza ouale batute cu cascavalul si smantana
-dam la cuport 15 minute la foc mic
vero ma bucur mult sa vad ca incerci o parte din retetele mele.
RăspundețiȘtergerePai eu credeam ca e in revista Ioana reteta asta.Atunci cum e reteta ta?
RăspundețiȘtergereArata minunat !!!! Deja mi-am facut o listuta cu ce gatesc in mini vacanta asta si trec si minunatia asta de tarta. :-)
RăspundețiȘtergereGinette, e foarte buna.
RăspundețiȘtergereSpor la treaba!