http://veronicascakes.blogspot.com/2009/01/sarmale-ca-n-banat.html
Multe retete de altfel de sarmale gasiti aici:
http://veronica.forumhit.ro/sarmale-f60/
Acestea sunt sarmalele pe care eu le fac si le pun la congelator intr-un recipient de plastic si cand am nevoie le scot din congelator, mai adaug bulion si le pun la fiert. Le servim cu smantana.
Ingrediente:
-1 kg carne macinata amestec vita + porc
-condimente:sare,piper
-2 cepe
-un pumn de orez
-2 oua
Ingrediente:
-1 kg carne macinata amestec vita + porc
-condimente:sare,piper
-2 cepe
-un pumn de orez
-2 oua
-1 varza
-patrunjel verde tocat
Cum procedam:
Calim ceapa in putin ulei, o scurgem de ulei si apoi o adaugam la carnea macinata,punem si verdeata. Punem condimentele, ouale si amestecam bine. Adaugam orezul si incepem sa umplem foile de varza murata.
Calim ceapa in putin ulei, o scurgem de ulei si apoi o adaugam la carnea macinata,punem si verdeata. Punem condimentele, ouale si amestecam bine. Adaugam orezul si incepem sa umplem foile de varza murata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!