---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avem nevoie de:
Blat:
-3 oua,1 lg ulei, 3 lg zahar,3 lg faina, 1 lingurita praf copt.
-se bat albusurile bine,apoi se adaug zaharul,urmeaza galbenusurile pe rand, apoi uleiul. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt.
Crema:
-250 g branza de vaci
-400 g frisca
-150 g zahar pudra in branza
Avem nevoie de:
Blat:
-3 oua,1 lg ulei, 3 lg zahar,3 lg faina, 1 lingurita praf copt.
-se bat albusurile bine,apoi se adaug zaharul,urmeaza galbenusurile pe rand, apoi uleiul. La sfarsit incorporam faina amestecata cu praful de copt.
Crema:
-250 g branza de vaci
-400 g frisca
-150 g zahar pudra in branza
-2 lg. de zahar pudra in frisca
-2 lg. smantana grasa
-2 plicuri gelatina dr. oetker granule
-punem gelatina la inmoiat in apa rece 10 minute
-2 lg. smantana grasa
-2 plicuri gelatina dr. oetker granule
-punem gelatina la inmoiat in apa rece 10 minute
-ne batem frisca cu zaharul pudra si smantana
-incorporam in frisca branza si batem in continuare pana se omogenizeaza tot
-topim gelatina umflata pe foc,deci nu o fierbe ca asa nu mai e buna
-topim gelatina umflata pe foc,deci nu o fierbe ca asa nu mai e buna
-turnam gelatina topita in compozitia de frisca si branza
Ornat:
-1 cutie de compot anans roti-1 plic de tort gelee transparent
-frisca pentru ornat pe margine-trandafiri din frisca
Asamblare:
-insiropam blatul cu zeama de la compot,care e pus in tava cu inel detasabil-turnam crema de branza peste blat,nivelam frumos
-punem cercurile de ananas
-dam la frigider cam 1-2 ore
-apoi ne dizolvam jeleul ransparent pe foc cu 250 g apa si 2 linguri de zahar, asa cu scrie pe pliculet
-turnam gelatina intre bucatile de ananas, doar in mijloc nu, deoarece acolo vin bagati trandafirasii
-trandafirii ii facem dupa ce asamblam si dam tortul la frigider pana a doua zi
Ornat:
-1 cutie de compot anans roti-1 plic de tort gelee transparent
-frisca pentru ornat pe margine-trandafiri din frisca
Asamblare:
-insiropam blatul cu zeama de la compot,care e pus in tava cu inel detasabil-turnam crema de branza peste blat,nivelam frumos
-punem cercurile de ananas
-dam la frigider cam 1-2 ore
-apoi ne dizolvam jeleul ransparent pe foc cu 250 g apa si 2 linguri de zahar, asa cu scrie pe pliculet
-turnam gelatina intre bucatile de ananas, doar in mijloc nu, deoarece acolo vin bagati trandafirasii
-trandafirii ii facem dupa ce asamblam si dam tortul la frigider pana a doua zi
-trandafirii ii punem pe tort a doua zi dupa ce s-au intarit
-ornam cu frisca pe margine a doua zi si punem trandafirasii
-dam la frigider cateva ore 2-3, apoi putem manca din el.
-ornam cu frisca pe margine a doua zi si punem trandafirasii
-dam la frigider cateva ore 2-3, apoi putem manca din el.
buna vero ce mai faci? am dat de o problema peste o luna vin fratii mei din Germania cred ca nu i-am mai vazut de 10 ani si normal vreau sa le fac un tort m-am gandit la unul cu 3 etaje (ananas frisca crema de cacao) nu stiu sa il fac sau nu dami un sfat daaaaa si era sa uit pt decor am sa folosesc trandafiri din pasta de lapte praf nu stiu ce sa fac te rog ajuta-ma Te pup!!!
RăspundețiȘtergerep.s. sper ca nu te deranjes