-se pot servi ca si garnitura
-se pot servi doar simple langa o bere
Avem nevoie de:
-300 g cascaval
-2-3 lg faina
-sare,piper
-3 oua
Cum facem:
-Se rade cascavalul pe razatoarea mica, se adauga ouale, faina, condimentele. Se formeaza bulgarasi rotunzi care apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe servetel. Sunt foarte bune langa fripturi, ca aperitive sau pur si simplu asa goale.
Eu am facut o portie jumate.
Super! Cred ca as fi in stare sa mananc doar aperitive si nu s-ar numi deloc "a face efort" ;)
RăspundețiȘtergereCe culoare frumoasa au, mmmm...
RăspundețiȘtergereSuper bulgarasii! Numai cand ma gandesc la cat sunt de "branzosi" si deja salivez :)...
RăspundețiȘtergereWoooooooooooooooooow ce minunata reteta cu prima petrecere ii fac !
RăspundețiȘtergereLa muli ani Veronica de 8 Martie !
Tocmai am terminat de mancat bulgarasii.Sunt foarte buni,tura viitoare fac dubla portie, se mananca ca painea calda. Sunt foarte buni mmmmmmm......
RăspundețiȘtergere