Ingrediente:
• 400g piept de pui dezosat si fara pielita
• 3 oua
• 1 lingurita mustar
• 150 g unt/ margarina( eu am folosit unt )
• 1 gogosar murat rosu
• 2 legaturi frunze de patrunjel
• piper, sare
Se fierbe pieptul de pui ( eu am folosit pieptul de la un pui pe care l-am fiert in supa). Am taiat gogosarul marunt. Intre timp am fiert ouale si le-am racit. am bagat totul la blender:patrunjel verde,100 g unt, gogosar, piept de pui si le-am facut pasta. Pe folie de aluminiu am intins uniform compozitia din piept de pui iar deasupra am pui umplutura de oua pe care tot asa am facut-o cu blenderul: o legatura patrunjel, 3 oua,50 g unt, 1 lingurita mustar. Am rulat folia si am pus rulada la frigider pana a doua zi. Poate fi folosita ca aperitiv sau chiar asa cu masline sau ce vreti voi.
• 400g piept de pui dezosat si fara pielita
• 3 oua
• 1 lingurita mustar
• 150 g unt/ margarina( eu am folosit unt )
• 1 gogosar murat rosu
• 2 legaturi frunze de patrunjel
• piper, sare
Se fierbe pieptul de pui ( eu am folosit pieptul de la un pui pe care l-am fiert in supa). Am taiat gogosarul marunt. Intre timp am fiert ouale si le-am racit. am bagat totul la blender:patrunjel verde,100 g unt, gogosar, piept de pui si le-am facut pasta. Pe folie de aluminiu am intins uniform compozitia din piept de pui iar deasupra am pui umplutura de oua pe care tot asa am facut-o cu blenderul: o legatura patrunjel, 3 oua,50 g unt, 1 lingurita mustar. Am rulat folia si am pus rulada la frigider pana a doua zi. Poate fi folosita ca aperitiv sau chiar asa cu masline sau ce vreti voi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!