Avem nevoie de:
-350 g branza de vaci
-2 oua
-2 pliculete zahar vanilat
-un varf cutit de bicarbonat stins cu lamaie
-un praf de sare
-faina
-2 oua
-2 pliculete zahar vanilat
-un varf cutit de bicarbonat stins cu lamaie
-un praf de sare
-faina
Cum procedam:
Se amesteca toate ingredientele. La sf. se adauga faina.Faina punem atat cat sa nu se lipeasca tare de degete. Formam cercuri,facem gaura in mifloc (eu nu le-am facut mot) punem in ulei incins pana se rumensc,intorcand pe o parte si alta.
Se servesc cu dulceta de capuni si smantana sau efectiv doar pudrate cu zahar vanilat.
Se amesteca toate ingredientele. La sf. se adauga faina.Faina punem atat cat sa nu se lipeasca tare de degete. Formam cercuri,facem gaura in mifloc (eu nu le-am facut mot) punem in ulei incins pana se rumensc,intorcand pe o parte si alta.
Se servesc cu dulceta de capuni si smantana sau efectiv doar pudrate cu zahar vanilat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!