Ingrediente:
-1 ou
-1 cana zahar
-1 ou
-1 cana zahar
-jumate cana ulei
-1 cana lapte (caldut)
-2 cani faina
-1 lingura de bicarbonat rasa stins cu lamaie
-3 linguri cu gem ( nu dulceata)
-3 linguri cacao
Cum procedam:
- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul. Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul (praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.
- compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
-se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute
-se incearca cu scobitoarea
Am folosit o crema la rece Ole de vanilie care se prepara conform instructiunilor de pe plic
Deasupra am pus ciocolata ornament.
-1 cana lapte (caldut)
-2 cani faina
-1 lingura de bicarbonat rasa stins cu lamaie
-3 linguri cu gem ( nu dulceata)
-3 linguri cacao
Cum procedam:
- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul. Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul (praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.
- compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
-se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute
-se incearca cu scobitoarea
Am folosit o crema la rece Ole de vanilie care se prepara conform instructiunilor de pe plic
Deasupra am pus ciocolata ornament.
am ancercat sa gasesc reteta ruladei de punch si nu mi se deschide pagina ptr.reteta
RăspundețiȘtergereAcum am remediat problema.E ok!
RăspundețiȘtergereImi cer scuze!
Linkul ruladei este aici: http://veronicascakes.blogspot.com/2007/10/rulada-punch.html
RăspundețiȘtergerehttp://veronicascakes.blogspot.com/2007/10/rulada-punch.html
RăspundețiȘtergereBune prajiturile tale si aspectuoase.Eu sunt in Sacramento si de loc sunt din Arad si iubesc blog-ul tau ,este SUPER. Multumesc ca existi cu acest blog minunat .Delia
RăspundețiȘtergere