-reteta aprtine lui Afrodite culinar.ro
Ingrediente pt. ca 40 buc
- 200g faina
- 150g nuci macinate
- 100g zahar
- 200g unt
- 100g marmelada
- 50g zahar pudra
- coaja de lamiie
- 2 galbenusuri
Mod preparare:
Se amesteca si se framinta impreuna,faina,migdalele,coaja de lamiie,zaharul,galbenusurile si untul.Se impacheteaza in folie de nailon si se pune la frigider pt. 30 min.
Cuptorul se incinge la 150C-ventilat170C -normal
Aluatul se intinde subtire si se taie rondele.
Jumatate din ele fara cauri iar cealalta jum. cu gauri. Se aseaza pe o tava captusita cu hartie de copt si se coco cca. 10 min.
Rondelele cu gauri se dau prin zahar pudra.
Marmelada se incalzeste foarte putin si se pune intr-e doua rondele.
Ingrediente pt. ca 40 buc
- 200g faina
- 150g nuci macinate
- 100g zahar
- 200g unt
- 100g marmelada
- 50g zahar pudra
- coaja de lamiie
- 2 galbenusuri
Mod preparare:
Se amesteca si se framinta impreuna,faina,migdalele,coaja de lamiie,zaharul,galbenusurile si untul.Se impacheteaza in folie de nailon si se pune la frigider pt. 30 min.
Cuptorul se incinge la 150C-ventilat170C -normal
Aluatul se intinde subtire si se taie rondele.
Jumatate din ele fara cauri iar cealalta jum. cu gauri. Se aseaza pe o tava captusita cu hartie de copt si se coco cca. 10 min.
Rondelele cu gauri se dau prin zahar pudra.
Marmelada se incalzeste foarte putin si se pune intr-e doua rondele.
Se lipesc asa: un fursec cu gaura, iar unul fara:))
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!