Ingrediente:
-4 ouă
-1 pahar făină
-1 pahar zahăr
-2 pahare lapte (450 ml)
-1 pahar nucă de cocos (100 g)
-125 g margarină
-1 zahar vanilat
-1 linguriţă praf de copt
-ulei şi făină pentru uns tava
Mod de preparare:
Într-un castron se freacă margarina cu nuca de cocos.
Se încălzeşte cuptorul la foc mediu .
Făina se cerne împreună cu praful de copt şi se pune peste margarină împreună cu zahărul şi ouăle.
Se amestecă până se omogenizează.
La sfârşit se pune şi laptele care se amestecă până se încorporează. (Nu vă speriaţi că este aşa lichid aluatul, nu-i mai trebuie făină).
Compoziţia se pune într-o tavă unsă cu unt sau ulei şi tapetată cu făină.
Prăjitura este gata în aproximativ 40 de minute când începe să capete o culoare aurie. Se taie rece.
Glazura:
-topim o ciocolata si punem peste prajitura
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!