Avem nevoie de:
-8 oua
-2 gogosari sau ardei
-sunca,cabanos(eu am pus 1 cabanos si salam de sunca)
-patrunjel verde
-cascaval
-sare,piper
-castraveti,rosii
Cum procedam:
-se calesc gogosarii putin in ulei si cu apa sub capac,sa se inmoaie,apoi se pune sunca si cabanosul taiat marunt,se amesteca pana se inmoaie bine,se adauga condimentele.
-oaule se bat intregi ,se pun condimentele,patrunjel tocat marunt si se toarna in tigaie peste ardei cu sunca. Cu lingura de lemn(ca e tigaie de teflon) intepam ici colo...sa se friga oul.La sfarsit radem cascavalul deasupra. Taiem felii ca la pizza si scoatem din tigaie pe farfurie. Servim cu castraveti si rosii.
-8 oua
-2 gogosari sau ardei
-sunca,cabanos(eu am pus 1 cabanos si salam de sunca)
-patrunjel verde
-cascaval
-sare,piper
-castraveti,rosii
Cum procedam:
-se calesc gogosarii putin in ulei si cu apa sub capac,sa se inmoaie,apoi se pune sunca si cabanosul taiat marunt,se amesteca pana se inmoaie bine,se adauga condimentele.
-oaule se bat intregi ,se pun condimentele,patrunjel tocat marunt si se toarna in tigaie peste ardei cu sunca. Cu lingura de lemn(ca e tigaie de teflon) intepam ici colo...sa se friga oul.La sfarsit radem cascavalul deasupra. Taiem felii ca la pizza si scoatem din tigaie pe farfurie. Servim cu castraveti si rosii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!