Avem nevoie de:
-1 vinete
-3 cepe
-2 praz
-2 gogosari
-3 ardei
-patrunjel verde
- 8 cartofi
-2 linguri orez
-2 fire cabanos(mai mult pentru gust dar putem sa nu punem defel)
-3 rosii
-ulei
-4 morcovi
cum procedam:
-calim prazul taiat rondele cu ceapa
-separat calim putin gogosarii si ardeii
-punem ardeii cu gogosarii peste ceapa si praz, punem putina sare, apoi 1 cana de apa
-punem morcovii si patrunjelul taiati rondele
-urmeaza cartofii taiati rondele, sare,piper
-adaugam vanata si peste punem patrunjelul tocat si sare
-la sfarsit punem rosiile rondele, orezul si cabanosul(asta mai mult pentru gust)
-mai completam cu apa cat e necesar...ea va scadea treptat. Va trebuie mai pe la sfarsit sa amestecam des sa nu se prinda orezul si legumele de oala(depinde de oala)
-se lasa pe foc cam 40 minute
-1 vinete
-3 cepe
-2 praz
-2 gogosari
-3 ardei
-patrunjel verde
- 8 cartofi
-2 linguri orez
-2 fire cabanos(mai mult pentru gust dar putem sa nu punem defel)
-3 rosii
-ulei
-4 morcovi
cum procedam:
-calim prazul taiat rondele cu ceapa
-separat calim putin gogosarii si ardeii
-punem ardeii cu gogosarii peste ceapa si praz, punem putina sare, apoi 1 cana de apa
-punem morcovii si patrunjelul taiati rondele
-urmeaza cartofii taiati rondele, sare,piper
-adaugam vanata si peste punem patrunjelul tocat si sare
-la sfarsit punem rosiile rondele, orezul si cabanosul(asta mai mult pentru gust)
-mai completam cu apa cat e necesar...ea va scadea treptat. Va trebuie mai pe la sfarsit sa amestecam des sa nu se prinda orezul si legumele de oala(depinde de oala)
-se lasa pe foc cam 40 minute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!