-500 g spanac
-1 litru lapte (depinde de portie)
-2 linguri faina
-sare
-1 lingurita zahar
-2 catei usturoi
-ulei
-copanele
-condimente pentru copanele
Spalam spanacul ales si-l fierbem in apa 15 minute:
-il punem la scurs intr-o sita mare si-l tocam bine de tot
-buna ziua va zice usturoiul
-sfaramam usturoiul cu scula de asta:
-punem in cratita un pic de ulei si apoi calim un piculet usturoiul
-stingem usturoiul cu lapte,adaugam spanacul tocat si completam cu lapte. Lasam sa se lege 10 minute, sa fiarba.
-pregatim rantasul din faina si un pic ulei si punem in spanac apoi lasam 10 minute sa fiarba faina sa nu ne doara burta:))
-adaugam 1 lingura mare de smantana si gata....lasam compozitia deoparte.
-am pus 2 copanele(doar pentru Stefan) la inabusit in tigaie sub capac cu apa iar la sfarsit
am lasat un pic sa se rumeneasca
-iaca finalul:
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!