Salata in principiu o faci cu ce ai pe-acasa, ramasite de carne de la ciorbe sau supe.
Eu am facut de data aceasta asa:
Ingrediente:
-4 oua fierte tare
-bucata de carne fiarta bine de vitel
-1 punga de legume din comert
-catraveti murati
-cartofi fierti
-maioneza facuta de casa
-sare, piper
Imagini:
-finalul!
sau
sau :)
Ohhh..nuuu!!! Sunt innebunita dupa salata de boeuf...Poate pentru ca eu o fac doar de paste si de craciun :)..Asa m-am obisnuit, de mic copil. Daca fac salata doar de 2 ori pe an, ma bucur nebuneste de ea. Ce bine ca vine pastele curand :))Daca ai sti ce pofta am acum..:(((
RăspundețiȘtergereE buna salata de boeuf oricand. Da e adevarat s-o mancam doar la sarbatori ca astfel ii simtim mai bine aroma! :))
RăspundețiȘtergere